Toornstra en Ziyech in verband gebracht met Feyenoord

Ger
11 augustus 2014, 22:36

Feyenoord heeft twee potentiële opvolgers voor Jordy Clasie op het oog. Jens Toornstra en Hakim Ziyech staan volgens VI op het lijstje van de Rotterdamse club. Een vertrek van Clasie is naar verluidt bespreekbaar als de Kuipbewoners er niet in slagen de groepsfase van de Europa League te bereiken.

Feyenoord verlangt wel een flinke transfersom voor Clasie, aangezien het contract van de Oranje-international nog twee jaar doorloopt. Toornstra zou bij de club van trainer Fred Rutten in beeld zijn als een eventuele versterking. De middenvelder ligt bij FC Utrecht echter nog tot medio 2017 vast en moet dus ook een flinke transfersom opbrengen. Een goedkopere optie is wellicht Ziyech, die bij sc Heerenveen nog maar een contract voor een jaar heeft.

Beide spelers werden deze transferperiode ook al in verband gebracht met FC Twente. Ziyech moet bij de Enschedese club de opvolger worden van Quincy Promes, die voor een fors bedrag naar Spartak Moskou ging. Toornstra zou in de Grolsch Veste worden gezien als een alternatief voor Ziyech.

Feyenoord zag deze transferperiode al verschillende basisspelers vertrekken. Door de verkoop van Graziano Pellè, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Stefan de Vrij heeft de club veel geld beschikbaar. Zeker als daar ook nog de transfer van Clasie bovenop komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen