Ten Rouwelaar in beeld als stand-in voor Cillessen

15 augustus 2014, 17:44

NAC Breda-doelman Jelle ten Rouwelaar is in beeld bij Ajax, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink tegenover FOX Sports. De 33-jarige keeper zou in de Amsterdam ArenA stand-in voor Jasper Cillessen moeten worden.

"Hij staat daar op een lijstje, dat klopt", zegt Olde Riekerink op de website van de tv-zender over de belangstelling van Ajax voor Ten Rouwelaar. Echt concreet is de Amsterdamse interesse echter nog niet, stelt NAC-directeur Graeme Rutjes. "Formeel hebben ze zich nog niet voor hem gemeld."

Ook Ten Rouwelaar heeft 'wel iets gehoord' over de belangstelling van Ajax. "Dat zal even wennen zijn voor mij", antwoordt de sluitpost, doelend op zijn reserverol achter Cillessen. Ten Rouwelaar speelde afgelopen weekend tegen Excelsior zijn 205e Eredivisieduel op rij, een record. Hij miste in die reeks geen minuut.

"Maar een interessante stap is het wel", vervolgt Ten Rouwelaar. "Als er zoiets op mijn pad belandt, zou ik dat wel willen. Als Ajax komt, zeg ik geen 'nee'. Ik ga er dan wel goed over nadenken, want NAC is niet zomaar een club voor me. Ik hoef hier niet weg en houd me pas bezig met het vertrek als het concreet wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen