Cocu geniet en rekent op aanblijven uitblinker Depay

18 augustus 2014, 10:15

Vrijwel alle ogen zijn bij PSV gericht op Memphis Depay. Blijft de smaakmaker in Eindhoven spelen, of wordt de aanvaller weggeplukt door een buitenlandse club? De supporters van PSV vragen het zich af en hopen dat de creatieve vleugelspeler in het Philips Stadion blijft spelen. Phillip Cocu, de coach van PSV, heeft er vertrouwen in dat hij nog een seizoen kan beschikken over Depay.

"Ik kan enorm van hem genieten", liet Cocu optekenen in het Brabants Dagblad. "Ik kan niet garanderen dat hij blijft, maar ik ga er wel van uit dat Memphis er een heel mooi jaar van gaat maken bij PSV", aldus de trainer, die zijn manschappen met goed voetbal met 6-1 van NAC Breda zag winnen. "Dat bevestigde maar weer eens dat je ook mooie dingen kunt laten zien als je vanuit je taak en organisatie speelt", sprak Cocu over het Brabantse onderonsje.

"Er zaten geweldige goals bij, daar komen de mensen voor naar het stadion. En daar kan ik natuurlijk ook enorm van genieten", glimlacht Cocu, die nieuwsgierig zal zijn hoe zijn ploeg komende zondag voor de dag zal komen. Dan speelt PSV de belangrijke uitwedstrijd tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen