Ajax is klaar voor PSV: "Laat maar komen, wij zijn beter"

18 augustus 2014, 10:47

Na twee speelronden gaan Ajax en PSV gezamenlijk aan kop in de Eredivisie. Ajax won tot dusver van Vitesse (4-1) en AZ (1-3), terwijl PSV korte metten maakte met Willem II (1-3) en NAC Breda (6-1). Het maakt de confrontatie van komende zondag, als beide ploegen elkaar om 16.45 uur in de Amsterdam ArenA treffen, alleen maar interessanter. Lasse Schöne, tot dusver de belangrijkste Ajacied, heeft er zin in.

Schöne vindt dat PSV op een perfect op visite komt in Amsterdam, zegt hij in De Telegraaf. "Dat kun je wel zeggen. Hoewel PSV tegen NAC Breda ook goed op dreef was. Maar ik denk dat we in een prima fase zitten. We zijn fris. Met twee moeilijke wedstrijden achter de rug en zes punten, dat kan alleen maar vertrouwen geven. Laat ze maar komen. Het is een goede ploeg, met goede spelers. Maar wij zijn beter."

De glansrol die Schöne bij Ajax vervult, die speelt Memphis Depay bij PSV. De verrichtingen van de vleugelaanvaller wordt nauwlettend in de gaten gehouden door een aantal buitenlandse clubs, waardoor zijn toekomst bij PSV niet zeker is. Het maakt Schöne niet veel uit of de aanvaller zondag nog voor de Eindhovense club speelt: "Van mij mag hij naar de ArenA komen."

Naast Ajax en PSV hebben ook FC Groningen en PEC Zwolle na twee speeldagen het maximum aantal punten verzameld. Groningen won van Go Ahead Eagles (2-3) en Heracles Almelo (3-1), terwijl PEC Zwolle te sterk was voor FC Utrecht (2-0) en FC Dordrecht (1-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen