Schöne op dreef: "Dit seizoen wil ik het nog beter doen"

23 augustus 2014, 14:26

Lasse Schöne had vorig seizoen een groot aandeel in het kampioenschap van Ajax en is ook dit jaar uitstekend begonnen. Met drie goals en twee assists heeft de Deen zijn waarde al weer getoond en hij hoopt die lijn vast te houden.

Afgelopen voetbaljaargang was de Deen goed voor negen doelpunten en acht assists. "Ik wil het altijd proberen te verbeteren", zegt hij op de site van Ajax. "Vorig jaar was een goed seizoen, maar daar wil ik niet te lang bij stil blijven staan. Dit seizoen wil ik het nog beter doen. Nog meer goals en nog meer assists, daar wil ik voor gaan."

De Ajacied speelt op de in de aanval bij Ajax, maar zijn voorkeur gaat uit naar een andere plaats. "Mijn hart zal altijd op de 10-positie blijven liggen, ook al zal ik daar nooit meer spelen. Sinds de jeugd heb ik daar gespeeld, maar deze vleugelpositie bevalt me erg goed. Ik zit wat meer voorin en mijn sterke punten liggen toch in de laatste fase van de aanval. Ik ben geen klassieke buitenspeler, maar de trainer verwacht ook niet dat ik zo speel. In die zin heb ik daarin wel een zekere vrijheid en dat bevalt me goed."

Ajax hoopt het contract van Schöne open te breken en te verlengen, maar de Deen is daar nog niet mee bezig. "Er is nog geen afspraak gepland. Ik richt me lekker op de wedstrijd van zondag, en al die dingen eromheen komen later wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen