Narsingh beslissend voor PSV in heerlijke topper

24 augustus 2014, 18:41

Het seizoen is nog jong en er kan nog heel veel gebeuren tot in het voorjaar de prijzen verdeeld worden, maar de eerste klap in de strijd om de landstitel is uitgedeeld door PSV. In de Amsterdam ArenA won de ploeg uit Eindhoven in een boeiende wedstrijd met 1-3 van landskampioen Ajax. Grote man aan de kant van PSV was Luciano Narsingh, de rechtsbuiten was goed voor één assist en één doelpunt.

Niet alleen de op papier twee beste teams van de Eredivisie stonden in de ArenA tegenover elkaar, ook de beste voetballers die momenteel in de Nederlandse competitie rondlopen. Bij Ajax keerden WK-gangers Jasper Cillessen en Joël Veltman terug in de ploeg en stond ook Daley Blind weer in de basis, PSV had de beschikking over Memphis Depay en Georginio Wijnaldum. Vijf mannen die hun steentje bijdroegen aan het WK-succes van Oranje op één veld, dat was bijna een garantie voor een leuke wedstrijd. Dat werd Ajax-PSV ook.

Bij beide doelpunten was een belangrijke rol weggelegd voor Luuk de Jong, de nieuwe spits van PSV. Twee keer stuurde hij Narsingh weg, beide keren liet de rappe aanvaller de Ajax-defensie zijn hielen zien. Hij gunde de 1-1 aan de meegelopen Memphis Depay, die van dichtbij intikte, de 1-2 maakte hij zelf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen