Pittige loting PSV: "Tegenstanders van naam en niveau"

29 augustus 2014, 20:23

PSV zal in de groepsfase van de Europa League flink aan de bak moeten. De ploeg uit Eindhoven werd bij de loting gekoppeld aan Dinamo Moskou, Panathinaikos en Estoril. Trainer Phillip Cocu ziet de uitdaging wel zitten. "We willen laten zien dat we ons daar mee kunnen meten. Een pittige groep, maar dat verandert niets aan onze doelstelling", aldus de trainer op de website van zijn werkgever.

Cocu denkt dat de poule zwaar gaat worden voor PSV, met Dinamo Moskou als sterkste tegenstander. "Zij hebben heel veel kwaliteit in huis, dat zal een moeilijke wedstrijd worden. Panathinaikos is een grote club, een aansprekende tegenstander en traditioneel één van de grootste clubs van Griekenland. Estoril is misschien iets onbekender, maar zij hebben vorig jaar in Portugal een uitstekend seizoen gehad. Het is een pittige groep die we hebben getroffen. Maar dat daar zie ik ook meteen de uitdaging in."

De koploper van de Eredivisie heeft als de doel door de stoten naar de volgende ronde. "We willen overwinteren en daar gaan we ook vol voor", besluit Cocu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen