De Boer: "Laat Daley maar lekker bij Heerenveen blijven"

31 augustus 2014, 13:56

Het is geen geheim dat Ajax gecharmeerd is van Daley Sinkgraven, maar het valt niet te verwachten dat de middenvelder van sc Heerenveen deze transferperiode nog naar Amsterdam verkast. De linkspoot werd genoemd als opvolger van de naar Manchester United vertrokken Daley Blind, maar Ajax-coach Frank de Boer liet zondag weten dat een transfer er (nog) niet van zal komen.

"Daley Sinkgraven is een goede speler, maar hij is nog heel jong. Laat Daley maar lekker bij Heerenveen blijven", sprak De Boer voor de camera's van de NOS. De speler van Heerenveen zei zaterdag na de 3-1 zege van de Friezen op FC Utrecht dat hij gevleid was door de interesse van Ajax, dat zich al meldde bij de zaakwaarnemer van de jonge middenvelder.

De Boer toonde zich overigens realistisch en gunt Blind zijn transfer naar United: "Hij kwam op zijn tiende of twaalfde bij de club en gaat op zijn 24ste weg. Dat is een mooi afscheid", aldus de Ajax-trainer, die niet gediend was van de handelswijze van de Engelse club: "We hadden nog helemaal geen signaal ontvangen van United. Wat dat betreft viel het wel rauw op ons dak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen