Feyenoord presenteert Vermeer: "Hij zal meerwaarde zijn"

1 september 2014, 13:03

Eén van de meest verrassende en opvallende transfers van de Eredivisie is afgerond. Kenneth Vermeer is maandag officieel gepresenteerd als nieuwe keeper van Feyenoord. De viervoudig Oranje-international komt over van aartsrivaal Ajax en tekent voor vier jaar in de Kuip. "Dit is een heel bewuste keuze"

"Op het moment dat we de kans kregen om zo'n uitstekende doelman toe te voegen aan onze selectie, wilden we die niet laten liggen", zegt Feyenoord-directeur Martin van Geel op de clubsite. "Kenneth is een heel goede keeper, heeft veel ervaring in de Eredivisie en hij tevens een flink aantal duels op Champions League-niveau gekeept. We zijn ervan overtuigd dat Kenneth met zijn kwaliteiten een meerwaarde zal zijn voor Feyenoord."

Vermeer laat weten een 'heel goed gevoel' te hebben bij zijn overstap naar Feyenoord. "Er was een aantal clubs geïnteresseerd, maar Feyenoord sprak me het meest aan", zegt de keeper, die veertien jaar voor Ajax speelde. "Dit is een mooie en grote club met een trouwe aanhang. Dat heb ik de laatste jaren ervaren als tegenstander, ik kan niet wachten om nu in Feyenoord-shirt in De Kuip te spelen. Bovendien is Feyenoord vol ambitie om voor het hoogst haalbare te gaan. Dat is wat ik zoek in een club. Daarom is dit een heel bewuste keuze."

Bij Feyenoord moet de 28-jarige Vermeer de concurrentie aangaan met Erwin Mulder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen