Hahn naar PEC: "Goede oplossing voor beide partijen"

1 september 2014, 16:44

Keeper Warner Hahn maakt het seizoen definitief af in Zwolle. De doelman van Jong Oranje wordt door Feyenoord verhuurd aan de winnaar van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. De 22-jarige Hahn zat in Rotterdam-Zuid op een dood spoor door de plotselinge komst van Kenneth Vermeer.

"Bij PEC Zwolle krijgt Warner de kans om speelminuten te pakken en ervaring op te doen in de Eredivisie", zegt technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord op de clubsite. "In onze ogen is dat het beste voor zijn ontwikkeling. Wij zien Warner als een zeer talentvolle doelman, die op termijn de concurrentie bij Feyenoord kan aangaan. Ook is het zo dat door de komst van Kenneth Vermeer het aantal keepers in onze selectie op vier zou komen. Dat is er één teveel. Daarom is deze huurovereenkomst een goede oplossing voor beide partijen."

Feyenoord nam Hahn eerder deze zomer transfervrij over van promovendus FC Dordrecht. Bij PEC Zwolle volgt hij Diederik Boer op, die na het vertrek van Kenneth Vermeer door Ajax naar Amsterdam gehaald werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen