United-talent: "Van Gaal kan behoorlijk intimiderend zijn"

7 september 2014, 17:32

Tyler Blackett geldt als een groot defensief talent van Manchester United. De twintigjarige verdediger, die de afgelopen seizoenen verhuurd werd aan Blackpool en Birmingham City, is blij met de komst van Louis van Gaal naar Old Trafford. De Engelse jeugdinternational kan veel leren van de Nederlandse coach, zo geeft hij aan in The Sun.

De jonge verdediger maakte tijdens alle drie de competitiewedstrijden zijn opwachting bij The Mancunians, nadat hij indruk maakte tijdens de oefencampagne. Van Gaal geeft talenten zoals hij de kans en het vertrouwen. Dat voelt goed, zegt de Engelsman: "Ik had het al een beetje verwacht, aangezien het in de voorbereiding goed ging en de resultaten goed waren. De nieuwe manager heeft altijd al gezegd dat het ontwikkelen van jeugdspelers hoog bij hem in het vaandel staat."

Van Gaal vraagt veel van zijn spelers, zegt Blackett: "Hij verlangt veel arbeid van ons, maar hij is wel relaxed. Hij weet wanneer hij serieus moet zijn en wanneer er gelachen kan worden. We hebben een goede band met hem, maar hij kan wel behoorlijk intimiderend zijn", stelt de jonge verdediger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen