Moisander blij met remise: "Het kon echt alle kanten op"

Ger
17 september 2014, 23:59   Bijgewerkt: 18 september 2014, 13:00

Aanvoerder Niklas Moisander heeft een tevreden gevoel overgehouden aan de eerste groepswedstrijd van Ajax in de Champions League. De Amsterdammers speelden in eigen huis gelijk tegen Paris Saint Germain. De miljoenenploeg uit Frankrijk was voor rust duidelijk de sterkste en kwam ook op voorsprong. In de tweede helft dwong Ajax toch de 1-1 af.

"We speelden wel oké, het was niet echt slecht. Ik zag ook in de eerste helft wel mogelijkheden, want ze gaven veel ruimte weg. Daar profiteerden wij echter niet van", blikt Moisander tegenover FCUpdate.nl terug op het duel. "In de tweede helft scoorden wij gelukkig alsnog. Met Lasse Schöne in de ploeg weet je dat stilstaande situaties altijd een doelpunt kunnen opleveren. Na zijn treffer nam ons vertrouwen toe, terwijl de 1-1 voor PSG juist een grote teleurstelling was. Het kon in deze wedstrijd echt alle kanten op. Met dit gelijkspel moeten we uiteindelijk tevreden zijn."

Moisander is opgelucht dat een fout van hem aan het begin van de tweede helft niet werd afgestraft. De verdediger verspeelde de bal knullig aan Lucas, die vervolgens een vrije doortocht kreeg richting Jasper Cillessen. De Braziliaan schoot de bal echter voorlangs. "Ik ben heel blij dat het zo afliep. Als het 0-2 was geworden, was dat de beslissing geweest", beseft de Fin. "Ik moet Jasper bedanken, want hij bleef lang staan en bracht Lucas zo aan het twijfelen. Ik word overigens wel een beetje moe van mijn foutjes. Dat mag niet, zeker op dit niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen