David Silva kijkt uit naar kraker: "Moeten winnen van Chelsea"

20 september 2014, 10:56

In Nederland staat er zondagmiddag met Feyenoord tegen Ajax een kraker op het menu, maar ook in Engeland zal er een topduel gespeeld worden. Kampioen Manchester City neemt het in eigen huis op tegen Chelsea, dat nog zonder puntenverlies is dit seizoen.

Zodoende staan de Londenaren op twaalf punten na vier wedstrijden, City heeft er slechts zeven. David Silva maakt zich echter nog geen grote zorgen. "Afgelopen jaar begonnen we ook zo", zegt hij tegen Sky Sports. "En aan het einde wonnen we de titel. Hopelijk gaat het dit seizoen op eenzelfde manier."

De Spanjaard beseft dat er zondag een cruciaal duel op het menu staat. "We moeten winnen, anders wordt het gat te groot", beseft Silva. "Het is een heel belangrijke wedstrijd en zij zijn zeer sterk begonnen aan het seizoen. We mogen niet verliezen."

Chelsea oogst dit seizoen lof met het aanvallende spel. Met name topscorer Diego Costa en middenvelder Cesc Fabregas maken indruk als nieuwe aankopen. "Chelsea heeft fantastische spelers gekocht", vindt Silva. "Maar wij gaan proberen te winnen zondag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen