Wereldgoal helpt Celta aan punt tegen Atlético

20 september 2014, 22:06   Bijgewerkt: 20 september 2014, 22:11

Mede door een schitterend doelpunt van Pablo Hernández heeft Celta de Vigo Atlético Madrid twee punten afhandig gemaakt in La Liga. De Spaans kampioen kwam zaterdag in het eigen Estadio Vicente Calderon niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen de ploeg uit Galicië.

Hernández opende in de negentiende minuut op geniale wijze de score in de Spaanse hoofdstad. De 27-jarige Chileen van Celta de Vigo ontving een lange bal van Planas. Hij stond met de rug naar het doel en leek dus niet veel te kunnen. Hernández verraste de Atlético-defensie echter met een achterwaartse hakbal, 0-1.

Atlético moest door de achterstand iets ondernemen en deed dat ook, met succes. Het waren de centrale verdedigers die uit standaardsituaties toesloegen, waardoor Atlético ging rusten met een 2-1 voorsprong. In de 31ste minuut tikte Miranda met rechts een vrije trap van Koke binnen. Tien minuten later kopte zijn maatje Diego Godin raak uit een corner van Gabi.

Atlético kon na de pauze echter niet uitlopen naar een ruime overwinning. In de 53ste minuut werd het zelfs 2-2. Na een overtreding van Miranda op Planas, die zich fraai wegdraaide bij de verdediger, ging de bal op de stip. Vanaf elf meter maakte Nolito geen fout. Atlético joeg de bal in het laatste half uur wel twee keer tegen de touwen, maar beide goals werden terecht afgekeurd vanwege buitenspel.

Door de remise heeft Atlético acht punten. Dat zijn er vier minder dan koploper FC Barcelona, dat zondag bovendien nog tegen Levante speelt. Atlético deelt de tweede plaats met het verrassende Granada CF, dat eerder op de dag met 0-1 won bij Athletic de Bilbao.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen