Vitesse en Heerenveen delen de punten in slordige wedstrijd

20 september 2014, 22:38   Bijgewerkt: 21 september 2014, 01:29

Vitesse en sc Heerenveen hebben zaterdagavond voor weinig spektakel gezorgd. In een duel dat veel slordigheden van beide kanten kende, hielden de ploegen elkaar in evenwicht: 1-1. Vitesse komt daardoor niet weg uit de onderste regionen van de Eredivisie. Heerenveen blijft daarnaast in de subtop meedraaien.

Het duel kwam enigszins tot leven door de goal van Uth. Vooral de thuisploeg was daardoor wakker geschud. Vitesse veerde op en wist op dat moment vooral met afstandsschoten voor gevaar te zorgen. Net op het moment dat Marten de Roon langs de zijlijn zijn voetbalschoenen aan het wisselen was, schoot zijn directe tegenstander Davy Pröpper de gelijkmaker tegen de touwen. Vervolgens bleef Vitesse aanzetten en had Kelvin Leerdam de kans om in zijn eentje de wedstrijd in het voordeel van zijn werkgever te beslissen. De middenvelder hielp drie goede kansen om zeep.

Het reactievoetbal van Heerenveen leverde de bezoekers het gewenste resultaat op. De Friezen keerden met een punt huiswaarts en blijven daarom in de subtop van de Eredivisie meedoen. Voor Vitesse is het gelijkspel toch een flinke tegenvaller na vorige week de eerste zege van het seizoen geboekt te hebben. De Arnhemmers bivakkeren daardoor nog steeds in de kelder van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen