Aanklager buigt zich over filevertraging van Ajax

28 september 2014, 09:09   Bijgewerkt: 28 september 2014, 09:45

De eredivisiewedstrijd tussen NAC Breda en Ajax van zaterdagavond zou aanvankelijk om 18.30 uur beginnen, maar wegens filehinder arriveerden de Ajacieden met een uur vertraging bij het Rat Verlegh Stadion. Het duel moest omwille hiervan een kwartier later afgetrapt worden. De aanklager betaald voetbal onderzoekt of het de eigen schuld is van Ajax.

Onderweg naar Breda kwam de spelersbus van Ajax in een file terecht op de A27, waar wegwerkzaamheden aan de orde waren. Ajax hield hier al wel rekening mee, maar vertrok toch te laat. "Dit is misschien niet handig van ons", sprak coach Frank de Boer over de vertraging. "Maar de politie raadde ons ook af om over Rotterdam te rijden. Dat vonden ze niet verstandig omdat de combibussen met fans van Feyenoord naar Deventer vertrokken", verklaarde hij vervolgens.

De KNVB streeft ernaar om alle wedstrijden op tijd te laten beginnen en onderzoekt daarom of er met een beschuldigende vinger naar Ajax gewezen kan worden. Binnen een paar dagen zal duidelijk worden of Ajax aan de hand van het onderzoek schuldig wordt geacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen