El Ghazi baart opzien met gedrag rond strafschop

30 september 2014, 08:18

Anwar El Ghazi liet zich de uitwedstrijd tegen NAC Breda (2-5 winst) van afgelopen zaterdag niet van zijn beste kant zien. Hij eiste een strafschop op en toen Kolbeinn Sigthórsson deze ging nemen, vroeg hij aan de IJslandse spits in welke hoek hij zou gaan schieten, zodat hij daar in de eventuele rebound op kon inspelen.

De vleugelaanvaller van Ajax is zondag wegens zijn gedrag op het matje geroepen, maar niet bij coach Frank de Boer. "Ik heb hem er niet op aangesproken, maar sommige spelers wel. Dat is het belangrijkste", legt de keuzeheer van de Ajacieden uit in De Telegraaf. "Het was al 3-0 en hij is een jongen die altijd op het scorebord wil staan", zegt De Boer, die dus wel begrip kan opbrengen voor de houding van El Ghazi.

"Hij is jong, gretig en wil belangrijk zijn voor het team", vervolgt De Boer. "Maar hij moet hiervan leren en respecteren dat er soms een andere penaltynemer is. Nu verloor Kolbeinn misschien zijn focus", aldus de Ajax-trainer, die Sigthórsson de bal wild over zag schieten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen