Ook APOEL baalt: "Niet slecht, maar we verdienden meer"

1 oktober 2014, 08:38

Niet alleen Ajax, maar ook APOEL Nicosia sprak na de 1-1 remise in de Cypriotische hoofdstad van een gemiste kans. De Ajacieden hadden na afloop het gevoel dat er meer in zat, maar dat was in het kamp van de tegenstander ook het geval. "Eén punt is niet slecht, maar we vinden dat we meer verdienden", sprak aanvaller Gustavo Manduca na afloop.

"Ik vind dat je nooit moet praten over verdiend of niet verdiend, het gaat uiteindelijk om wie er meer doelpunten maakt", stelde de nuchtere coach Giorgos Donis na het gelijkspel. "Maar als je op dit niveau tegen zo'n grote tegenstander zulke kansen krijgt en je niet scoort, dan kan je niet tevreden zijn", stelt de keuzeheer van de Cyprioten.

"We lieten Ajax de bal hebben, de wedstrijd verliep zoals wij wilden. Ik wist dat ik Frank de Boer zou verrassen met het hanteren van de lange bal. Ik zag Ajax tegen Salzburg spelen en wist dat we deze tactiek moesten gebruiken", vervolgt Donis, die zich de underdog van de hele groep vindt. "Barcelona, PSG en Ajax moeten, wij willen alleen. We gaan ons best doen in iedere wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen