PSV-opponent Estoril verslaat Panathinaikos

Ger
2 oktober 2014, 22:59   Bijgewerkt: 2 oktober 2014, 23:30

Estoril heeft de eerste punten binnen in groep E van de Europa League. De Portugezen wonnen voor eigen publiek met 2-0 van Panathinaikos. In de eerste speelronde had Estoril nog verloren op bezoek bij PSV (1-0).

Kleber zette de thuisploeg enkele minuten na de pauze op voorsprong tegen Panathiniakos. Een kwartier later verdubbelde Diogo Amada de marge. Estroril heeft nu evenals PSV drie punten uit twee wedstrijden. Panathinaikos staat nog met lege handen. Dinamo Moskou is met zes punten koploper.

Celtic sloot de thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb met een minieme zege af. Een vroege treffer van Chris Commons bleek voldoende voor de volle buit. Bij de Schotten had Virgil van Dijk in het hart van de defensie een basisplaats. Derk Boerrigter zat niet bij de wedstrijdselectie.

Saint-Etienne is na de 0-0 tegen Karabükspor ook in het duel met Dnjepr Dnjepropetrovsk op een doelpuntloos gelijkspel blijven steken. De Fransen hadden geluk dat Nikola Kalinic een strafschop onbenut liet. Bij Saint-Etienne speelde Ricky van Wolfswinkel de volledige wedstrijd. 

Villarreal realiseerde de grootste overwinning van de avond in de Europa League. Op eigen veld werd Apollon Limassol met 4-0 onder de voet gelopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen