Klaassen: "Ik zou graag aanvoerder van Ajax worden"

4 oktober 2014, 09:33

Davy Klaassen ziet het zitten om in de toekomst de vaste aanvoerder van Ajax 1 te worden. De pas 21-jarige middenvelder denkt dat het mogelijk is voor hem om de nieuwe captain te worden, en stelt dat hij zich steeds meer laat gelden in de kleedkamer van de Amsterdammers.

"Ik ben verbaal sowieso gegroeid", aldus Klaassen in AD Sportwereld. "Ik ben trouwens nog steeds rustig en chill, maar ik laat me steeds meer gelden. In de A1 was ik aanvoerder. Praatte ik meer, coachte ik meer, maar ik vind dat het aanvoerderschap begint met zelf goed voetballen. Dan dwing je respect af. Anders luisteren medespelers sowieso niet. Ik zou in de toekomst graag aanvoerder worden van Ajax 1. Ik denk ook dat ik dat kan. Dan moet ik nog beter worden. Het voetballen moet nog meer automatisch gaan."

De middenvelder is door bondscoach Guus Hiddink opgeroepen voor de EK-kwalificatieduels met Kazachstan en IJsland. "Het blijft een grote eer", aldus de international. "Ik zit in een fase dat ik elke minuut wil meepakken. De vorige keer zat ik niet lekker in mijn vel. Speelde ik uiteindelijk niet en was het nog vervelender dat het elftal niet won. Nu heb ik meer het gevoel dat ik het verdiend heb. Nu zie ik de selectie als een bevestiging van mijn vorm."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen