Huntelaar over Van Persie: "Als de bal niet komt, ben je boos"

10 oktober 2014, 23:40   Bijgewerkt: 11 oktober 2014, 00:27

Klaas-Jan Huntelaar bewees tegen Kazachstan weer eens zijn waarde voor het Nederlands elftal. Als invaller maakte de spits van Schalke 04 een kwartier na rust de gelijkmaker, hij kopte een voorzet van Ibrahim Afellay keurig binnen.

"Iemand vlak voor me sprong, waardoor ik zelf niet echt kon springen", zegt Huntelaar tegen FCUpdate.nl over zijn belangrijke treffer. "Ik moest snel reageren en kon de bal met mijn hoofd in de hoek leggen."

Huntelaar haalde met zijn treffer zijn gram, want vlak daarvoor had de spits ook al willen scoren. Omdat Robin van Persie voor eigen succes ging, en de bal niet voorgaf op Huntelaar, ging deze kans echter verloren. Huntelaar maakte in het veld duidelijk kenbaar boos te zijn op Van Persie, maar wilde daar na afloop weinig over zeggen. "Ik wil het er eigenlijk niet over hebben", mompelde de spits. Dat hij boos was op Van Persie, ontkende hij niet. "We stonden achter, je wil dan zo snel mogelijk scoren. De kansen die je krijgt, moet je benutten. Daar was ik op gefocust. Als de bal dan niet komt, ben je boos. Maar we hebben gewonnen, dat is het belangrijkste."

Of hij na zijn succesvolle invalbeurt dichter bij een basisplaats in Oranje is, weet Huntelaar niet. "Daar kan ik niet zo veel over zeggen, daarvoor moet je bij de trainer zijn. Maar ik zou mezelf altijd opstellen", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen