Van Rhijn wil stabieler Ajax: "Gaat met ups en downs"

11 oktober 2014, 12:58

Ricardo van Rhijn vindt dat het spel van Ajax stabieler moet worden. De landskampioen staat momenteel tweede in de Eredivisie en presteerde prima tegen Paris Saint Germain (1-1) in de Champions League, maar liet ook een aantal keer een mindere indruk achter. "Het gaat het nog met ups en downs", vindt Van Rhijn.

"We hebben een aantal goede helften gespeeld, waaronder de tweede helft tegen Paris Saint Germain, maar ook een aantal hele slechte", schrijft de verdediger in zijn column op Ajax.nl. "Het voetbal tegenwoordig is heel betrekkelijk. Ieder duel kan weer heel anders zijn. We zijn als elftal nog niet stabiel genoeg qua niveau dat we kunnen zeggen dat we een bepaald niveau zeker zullen halen. Dat is een mooi streven de komende maanden om dat wel te laten zien."

Van Rhijn weet dat Ajax de komende periode aan de bak zal moeten. "Er komen de komende tijd veel wedstrijden aan met vaak drie wedstrijden binnen een week", zegt hij. "Je raakt eraan gewend, als je zoals ik, dat al een tijd doet. Ik vind het zelf een leuke periode. Het voordeel is dat je na een mindere wedstrijd je snel kunt herstellen in het volgende duel of dat je je goede vorm doortrekt. Dat laatste is natuurlijk altijd het doel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen