Volendam laat koppositie liggen, RKC wint eindelijk

17 oktober 2014, 21:58   Bijgewerkt: 17 oktober 2014, 22:04

FC Volendam heeft nagelaten om de koppositie over te nemen van NEC. In eigen huis ging de ploeg verrassend onderuit tegen Almere City, dat in de slotfase de winnende treffer aantekende: 2-3. RKC Waalwijk heeft de laatste plaats van de Jupiler League verlaten. Telstar werd met 2-0 verslagen.

Aanvankelijk was er geen vuiltje aan de lucht voor Volendam, dat tweede staat in de Jupiler League. Henk Veerman schoot de thuisploeg voor rust op voorsprong, waarna Jason Oost kort na de pauze gelijkmaakte. Kevin Brands bracht Volendam weer op voorsprong, maar daarna ging het mis. Sander Keller tekende een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker, waarna Paul Quasten in de 88ste minuut Almere City aan de zege hielp.

RKC weet weer wat winnen is. Na vier nederlagen boekte de degradant in eigen huis weer eens een zege. Telstar werd met 2-0 opzijgezet. De Brabanders klaarden de klus al voor rust, door doelpunten van Alvin Fortes en Malcolm Esajas.

FC Oss won de laatste twee wedstrijden en zette de goede lijn vanavond (vrijdag) in eigen huis voort. FC Eindhoven werd met 3-0 eenvoudig verslagen. Jong Ajax heeft een punt gepakt in Helmond, tegen Helmond Sport. Het werd 2-2 tegen de laagvlieger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen