De Boer: "Het waren de beste 28 minuten van het seizoen"

26 oktober 2014, 00:06

Frank de Boer blikt uiterst tevreden terug op de openingsfase van de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "Het waren de beste 28 minuten van het seizoen", reageerde de coach van Ajax tegen de NOS, na afloop van de 3-1 overwinning in de Amsterdam ArenA.

"Er zaten echt heel mooie aanvallen tussen", aldus De Boer. "Het had voor rust 3-0 of 4-0 moeten zijn. De tegenslag van de 1-1 konden ze niet gelijk een plek geven. Zo jammer dat we geen afstand namen. De 1-1? Het was een foute pass van Jairo Riedewald, maar dan nog mag die er niet in. Het schot kwam van buiten de zestien en er stonden te veel mensen achter de bal. Vanaf toen kwam er twijfel in de koppies."

Volgens De Boer had dat te maken met de jeugdigheid van zijn elftal. "Je ziet dat ze dan slordiger worden", vervolgde de oefenmeester, die onder meer Stefano Denswil, Riedewald en Arek Milik een basisplaats gaf. "Ik heb daar al twee weken over nagedacht, We spelen heel veel wedstrijden, dus kan ik rouleren. Dat doen heel veel topclubs. Maar als het gat tussen de spelers te groot is, had ik het nooit gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen