De Boer is duidelijk: "We moeten Urk gewoon oprollen"

27 oktober 2014, 14:34

Trainer Frank de Boer van Ajax rekent erop dat zijn ploeg de bekerwedstrijd tegen de amateurs van SV Urk zonder problemen wint. "We moeten een grote uitslag neer kunnen zetten", stelt hij op de site van zijn club.

Met Urk treft Ajax de nummer elf van de Hoofdklasse C zaterdag. De Boer benadert de wedstrijd serieus, geeft hij aan: "Onze scout Tonnie Bruins Slot is naar Urk geweest. Wij als technische staf doen er alles aan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden, en dat willen we ook op de spelers overbrengen. Urk heeft een hecht team, met allemaal Urkers. Het is een vriendenploeg, en een ploeg met karakter. We hebben wat videobeelden van ze bekeken die we ook aan de spelers gaan laten zien. Urk heeft een mooie website, net als veel andere grote amateurclubs, waar filmpjes van hun duels op te zien zijn. Maar natuurlijk moeten we Urk gewoon oprollen."

De Boer zal enkele vaste waarden aan de kant houden. "Spelers die heel veel gespeeld hebben bij Ajax en ook in de interlandperiode actief waren, krijgen twee dagen vrij. Lucas Andersen, Niklas Moisander, Kolbeinn Sigthorsson zijn er bijvoorbeeld niet bij", verklapt hij. "Queensy Menig en Arek Milik gaan starten. Ricardo Kishna ook, als de reactie op zijn knie na de training van vandaag goed is. Ik heb hem tegen Barcelona onder andere ook gewisseld omdat hij in die wedstrijd last van zijn knie kreeg. Daarnaast zit Richairo Zivkovic bij de selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen