De Boer: "Positieve punten meenemen naar Cambuur"

Ger
7 november 2014, 10:59   Bijgewerkt: 7 november 2014, 11:22

Ajax hoopt zondag in de uitwedstrijd tegen SC Cambuur de Europese kater weg te spoelen. De ploeg van trainer Frank de Boer speelde woensdag in de Champions League een prima eerste half uur tegen FC Barcelona, maar ging toch onderuit (0-2). Door het verlies moest Ajax al een streep zetten door overwintering in het miljoenenbal.

"Een nederlaag tegen Barcelona zal niemand verbazen, ook onze spelers niet. Er waren genoeg positieve punten. Die moeten we meenemen", zegt De Boer op de website van Ajax. Hij is onder de indruk van de Friese ploeg, die momenteel de vijfde plaats in de Eredivisie bezet. "Ze spelen heel onbevangen, aanvallend en met druk op de tegenstander. Het is leuk voetbal om te zien en er zit een goede voetbalgedachte achter. Complimenten voor Cambuur hoe ze er momenteel voorstaan. Ik denk dat we hetzelfde kunnen verwachten zoals wij Barcelona hebben aangevallen. Dat doet Cambuur ook, zeker thuis. We weten wat ons te wachten staat."

De Boer deelt verder een pluim uit aan zijn collega Henk de Jong. "Hij straalt veel plezier en passie uit voor de club Cambuur. Ik denk dat hij ze laat spelen zoals ze het beste uit de voeten kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen