Teleurgestelde Van Gaal vraagt tijd: "Heb drie jaar nodig"

8 november 2014, 11:23

Louis van Gaal had zich er ongetwijfeld veel van voorgesteld, maar zijn eerste periode bij Manchester United is alles behalve een groot succes. De oefenmeester staat met zijn nieuwe club na tien wedstrijden op de teleurstellende tiende plaats in de Premier League. Van Gaal baalt van de start, maar denkt het toch op de rit te kunnen krijgen bij Manchester. Daar heeft hij wel drie jaar de tijd voor nodig, zo geeft de coach aan.

"Het is gewoon niet goed genoeg", doelt de Nederlander op de prestaties tot dusverre. "Ik voel me beroerd. Met dertien punten uit tien wedstrijden presteren we het simpelweg niet voldoende." Van Gaal heeft er desondanks nog vertrouwen in, al kan de ommekeer nog wel even op zich laten wachten. "We zitten middenin een proces. Het gaat langer dan een jaar duren. Het zal drie jaar in beslag nemen."

De oud-bondscoach heeft veel geloof in zijn werkwijze. "Het kost veel tijd, maar aan het eind zullen de resultaten komen. Voor dit seizoen is Champions League-kwalificatie ons doel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen