Van Gaal: "Deze drie punten zijn heel belangrijk"

8 november 2014, 19:35

Manager Louis van Gaal omschrijft de overwinning van Manchester United op Crystal Palace als 'drie heel belangrijke punten'. De ploeg van de Nederlandse oefenmeester won zaterdag op het eigen Old Trafford met 1-0 van de Londenaren, door een goal van Juan Mata in de tweede helft.

Omdat Van Gaal met een waslijst aan afwezigen kampte, speelde Daley Blind tegen Crystal Palace centraal in de defensie in plaats van op het middenveld. Van Gaal toonde zich na afloop tevreden over zijn geïmproviseerde achterhoede. "In de eerste helft hebben we slechts één kans weggeven en dat was vanwege miscommunicatie tussen McNair en Blind", citeert de officiële website van Manchester United de voormalig Oranje-bondscoach. "In de tweede helft hebben we zelf gescoord en dat is het voornaamste."

"Nadat we op 1-0 waren gekomen, hebben we geprobeerd de wedstrijd dood te maken", aldus Van Gaal. Dat lukte, want Manchester United gaf de 1-0 voorsprong niet meer uit handen. "Dus ik ben heel blij. Ondanks dat we de wedstrijd dood hebben gemaakt, hebben we toch nog veel kansen gekregen. We hebben het goed gedaan en deze drie punten zijn heel belangrijk. We gaan nu een interlandbreak in met een overwinning, dat is altijd prettiger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen