Ajax heeft contract tot 2018 klaarliggen voor Milik

10 november 2014, 07:56

Arkadiusz Milik is mogelijk ook de komende jaren speler van Ajax. De Amsterdammers huren de Pool dit seizoen van het Duitse Bayer Leverkusen, maar hebben daarbij bedongen dat ze hem komende zomer voor een bescheiden bedrag definitief over kunnen nemen. Ook met Milik zelf en zijn zaakwaarnemer zou Ajax al tot een akkoord gekomen zijn, over een contract tot de zomer van 2018. Dat meldt De Telegraaf.

Naar verluidt moet Ajax begin 2015 aan Bayer Leverkusen laten weten of het Milik definitief over wil nemen. Hierbij zou een transfersom van ongeveer 2,5 miljoen euro gemoeid zijn. Gezien de stormachtige ontwikkeling die de pas 20-jarige spits doormaakt, lijkt het nu al zeker dat Ajax gebruik gaat maken van deze optie.

Milik baarde onlangs opzien door met de nationale ploeg van Polen te scoren tegen wereldkampioen Duitsland. In de KNVB Beker scoorde hij al acht keer, in de competitie moest hij meestal genoegen nemen met een rol als invaller. Tegen Cambuur was hij eindelijk weer eens basisspeler en scoorde hij meteen twee keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen