Sneijder: "Hiddink heeft eerlijk geantwoord, is dat zo raar?"

11 november 2014, 09:32

De opvallende uitspraak van Guus Hiddink - de bondscoach kondigde aan te vertrekken als Oranje van Letland verlies - deed veel stof opwaaien, maar Wesley Sneijder vindt de ontstane commotie nogal overdreven. "Typisch Nederlands. Volgens mij heeft hij eerlijk antwoord op een vraag gegeven. Is dat zo raar? We zouden allemaal moeten opstappen als we verliezen."

Sneijder hoopt dat Oranje een overwinning op Letland boekt en dat er dan niet meer gesproken wordt over een onzekere toekomst van Hiddink bij het Nederlands elftal. "Dat zou flauw zijn. Dan blijft het maar doorsudderen. We winnen van Letland en dan moet het afgelopen zijn. Dan is dit ook weer opgelost", verzucht Sneijder in De Telegraaf.

De middenvelder van Galatasaray lijkt de teleurstellende prestaties van Oranje te bagatelliseren. "Natuurlijk gaat het niet goed", stelt hij echter. "De kritiek is terecht. Wat er moet veranderen? Het mag wat scherper. Zei ik dat ook vlak voor IJsland? Dan zeg ik het nog een keer. Want het is zo", benadrukt de 30-jarige Sneijder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen