Schöne en Andersen fysiek in orde, Serero sluit nog aan

20 november 2014, 15:49

Ajax-trainer Frank de Boer kan opgelucht ademhalen. Lasse Schöne en Lucas Andersen hadden fysieke klachten, maar waren donderdag in staat om volledig met de groep met te trainen. Met uitzondering van Thulani Serero zijn alle internationals fit teruggekeerd in Amsterdam. Dat melden de Ajacieden via de officiële kanalen.

Serero is nog niet terug uit Zuid-Afrika en zal zich vrijdag weer op het trainingsveld melden. De middenvelder kampte deze week nog met een onwelwillende hamstring, waardoor hij de interland tegen Nigeria aan zich voorbij moest laten gaan. Schöne moest vanwege knieklachten passen voor de interlands van Denemarken. Dat gold niet voor Andersen. De jongeling maakte zijn interlanddebuut bij de Deense ploeg.

Het eerste optreden van Andersen in het Deense shirt was echter geen gelukkige. De middenvelder kreeg een elleboog in zijn gezicht en hield daar een gehavend gebit aan over. Dit weerhield hem er niet van om voluit mee te trainen met Ajax. Als Serero fit terugkeert, dan kan De Boer vasthouden aan het succesvolle middenveld van de afgelopen duels, met Serero, Andersen en Davy Klaassen. Ajax speelt komende zaterdag de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

In de 27-koppige selectie van Ajax die donderdag trainde vielen de namen van Donny van de Beek, Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny. De drie talenten van de A1 kregen van trainer Frank de Boer de kans om aan het eerste te ruiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen