De Boer beschikt tegen Heerenveen over belangrijk trio

21 november 2014, 14:26

Frank de Boer kan opgelucht ademhalen. De keuzeheer van Ajax zag met lede ogen aan dat een aantal spelers fysieke klachten opliep tijdens de interlandperiode, maar lijkt 'gewoon' over de spelers die een vraagteken waren te kunnen beschikken. "Je hoopt altijd dat de spelers fit terugkomen van de interlands. Gelukkig is dat gebeurd", zegt de Ajax-trainer via de officiële kanalen.

Thulani Serero, Lasse Schöne en Lucas Andersen behoren tot de selectie van de Ajacieden voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen van komende zaterdag. Serero kampte met een lichte hamstringblessure, Schöne had knieklachten en Andersen hield aan zijn ongelukkige interlanddebuut voor Denemarken twee losse tanden en een beugel over. Het trio is echter fit genoeg bevonden om te spelen tegen de Friezen. "Lucas is niet helemaal okselfris, maar kan spelen. Het is nogal wat als twee voortanden naar achter gebeukt worden en weer naar voren moeten worden gezet. Het is gevoelig, maar met medicatie moet het goed komen", legt De Boer uit.

Schöne en Andersen trainden donderdag alweer volop mee met de groep. Serero meldde zich een dag later en deed nog rustig aan. Davy Klaassen, die zich wegens hamstringklachten afmeldde voor het Nederlands elftal, traint ook zonder problemen mee. Dat betekent dat De Boer kan vasthouden aan het middenveld Serero/Klaassen/Andersen, dat de laatste tijd uitstekend draait.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen