Vd Wiel blesseert Boilesen: "Was niet de bedoeling"

26 november 2014, 00:03

Gregory van der Wiel nam het dinsdagavond met Paris Saint Germain op tegen zijn oude club Ajax. De rechtsachter wist de drie punten in Parijs te houden, met een 3-1 overwinning. Hij speelde een ongelukkige rol in de ogenschijnlijk zware knieblessure van Nicolai Boilesen.

Boilesen strompelde na tien minuten spelen het veld af, na een forse charge van Van der Wiel. "Het was een sliding op de bal, maar het was erg glad", legde de Oranje-international uit tegenover de NOS. "Het was niet de bedoeling hem te raken. Maar blijkbaar is het erger dan gedacht. Na de wedstrijd ben ik nog niet bij hem langs geweest, maar Nicolai is een goede vriend van mij", aldus de vleugelverdediger.

Van der Wiel vond dat Ajax het PSG flink lastig maakte, maar zag dat rendement uiteindelijk de doorslaggevende factor was. "Ze beheersen het positiespel erg goed. Maar wij zijn effectiever én winnen. In de Champions League gaat het om details. Je kunt goed voetballen, maar uiteindelijk moet je scoren. Dat leren we hier en ik denk dat je die stappen maakt in het buitenland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen