Laatste kans voor Liverpool: "We zijn gemotiveerd"

26 november 2014, 15:09

Voor Liverpool geldt de uitwedstrijd van vanavond (woensdag) tegen Ludogorets als een soort laatste strohalm. Winnen The Reds niet in Bulgarije, dan wordt plaatsing voor de knock-out fase van de Champions League een schier onmogelijke opgave. Manager Brendan Rodgers heeft er wel vertrouwen in, maar is op zijn hoede voor de tegenstander.

"We hebben veel respect voor Ludogorets. Ze speelden uitstekend in de heenwedstrijd op Anfield. Ze hadden eigenlijk meer punten moet hebben", aldus Rodgers. Zowel Liverpool als de Bulgaarse ploeg staat na vier wedstrijden op drie punten. "Ze hebben iedereen verrast en zijn technisch zeer sterk. We zijn zijn gemotiveerd om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. We weten dat we een goed resultaat zullen behalen als we goed spelen."

Het gaat momenteel niet best met Liverpool in de Premier League, waar het afgelopen weekend een nieuwe dreun te verwerken kreeg. Er werd met 3-1 verloren van Crystal Palace. "Van verliezen kan je leren", aldus Rodgers. "Dat proberen we dan ook te doen", besluit de Noord-Ierse manager van Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen