De Boer baalt van blessure Boilesen: "Superjammer"

27 november 2014, 22:59

Ajax-trainer Frank de Boer baalt van de blessure van Nicolai Boilesen. De oefenmeester kan tien weken niet beschikken over de Deense linksback, die kampt met een knieblessure.

"Het was een heel ongelukkig moment voor Nicolai in het duel met Paris Saint-Germain. Hij is natuurlijk van een heel zware blessure teruggekomen. Dit jaar moest eigenlijk zijn terugkeer betekenen. En nu is hij weer teruggeworpen, dat is echt superjammer", aldus De Boer op de website van de Amsterdammers.

Boilesen kampte in het verleden al vaker met blessures. "Het is denk ik een heel grote speler, die nu weer geduld moet hebben. Hij weet hoe hij ermee om moet gaan natuurlijk. Maar dat hij dan dit weer krijgt is niet alleen een teleurstelling voor hem, maar ook voor Ajax."

Boilesen liep de blessure op tijdens de eerste helft van het bezoek aan Paris Saint-Germain (3-1 verlies). Na een tackle van Gregory van der Wiel liep de 22-jarige verdediger een scheur in de binnenband van zijn rechterknie op, waardoor hij dit kalenderjaar niet meer in actie komt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen