Drie keer is scheepsrecht voor Roma tegen Inter

30 november 2014, 23:20   Bijgewerkt: 30 november 2014, 23:59

AS Roma boekte zondag een zwaarbevochten overwinning op Internazionale. In de Italiaanse hoofdstad werd het 4-2. De Romeinen blijven daardoor in het spoor van koploper Juventus.

Internazionale gaf zich echter niet zomaar gewonnen in Stadio Olimpico. De bezoekers kwamen twee keer terug van een achterstand. Kort voor rust maakte verdediger Andrea Ranocchia met een kopbal uit een hoekschop het openingsdoelpunt van Gervinho ongedaan.

Drie minuten na de onderbreking zorgde José Holebas voor de hernieuwde voorsprong van Roma met een hard schot na knap voorbereidend werk. Pablo Osvaldo (ex-Roma) trok de stand net binnen het uur voor de tweede keer gelijk. Miralem Pjanic zorgde er echter voor dat de drie punten in Rome bleven. De Bosnische spelmaker maakte drie minuten na de 2-2 de 3-2 op aangeven van Francesco Totti en schoot in blessuretijd een vrije trap fraai in de kruising.

Bij Roma kwamen Kevin Strootman en Urby Emanuelson niet in actie.

Inter wacht nog altijd op de eerste zege onder de teruggekeerde Roberto Mancini. De Milanezen blijven teleurstellend elfde in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen