Fischer is op de weg terug: "Ik zal altijd gretig zijn"

4 december 2014, 23:20

Viktor Fischer is op de weg terug. De jonge Deen doet sinds deze week weer mee aan de partijspellen op de training bij Ajax. Hij is gretig als altijd, maar zijn zware blessure heeft hem ook het een en ander geleerd.

De nu 20-jarige Fischer hoopt op het winterse trainingskamp in Qatar weer helemaal de oude te zijn. "Aan alle mensen die er iets over vragen zeg ik: Mijn plan is om morgen mee te trainen. Verder denk ik niet. Morgen om half tien kom ik op de club en ga ik weer trainen, dát weet ik sowieso zeker", aldus Fischer op de clubsite.

Zijn rentree in een officiële wedstrijd laat daarom nog even op zich wachten. "Ik voel op trainingen dat ik beter en beter word, maar het is nog ver verwijderd van het niveau dat je van een speler in het eerste van Ajax mag verwachten. Daarom zou het heel verstandig zijn om daarvoor een paar wedstrijden met Jong Ajax te spelen, terug in het ritme te komen."

"Ik zal altijd gretig zijn, dat hoort bij me. Het maakt niet veel uit wat ik doe, ik wil het liefst altijd de beste zijn. Met name in het voetbal. Ik heb hoge verwachtingen van mezelf, die zijn echt niet minder geworden, maar ik heb wel geleerd om mezelf meer tijd te gunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen