AZ bindt ook Go Ahead Eagles aan de zegekar

6 december 2014, 20:49   Bijgewerkt: 6 december 2014, 21:17

AZ heeft zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles zijn vierde overwinning op rij geboekt. In Alkmaar werden de bezoekers na een vermakelijke wedstrijd met lege handen terug naar huis gestuurd: 2-0. Doelpunten van Aron Johannsson en Dabney dos Santos waren uiteindelijk ruim voldoende voor de drie punten. Door de zege nestelt AZ zich vaster in de subtop van de Eredivisie.

AZ is bezig aan een indrukwekkende reeks in de Eredivisie. Een maand geleden besloot John van den Brom zijn ploeg te laten spelen in een 4-4-2 systeem en die omzetting werpt haar vruchten af. Met name in defensief opzicht maakt de Alkmaarse formatie de laatste weken indruk. De afgelopen drie wedstrijden werd de nul gehouden en ook vanavond bleek het doel van Esteban een onneembare vesting.

AZ had het lastig maar met zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal verschafte Dos Santos zijn ploeg na zeventig minuten wat extra adem. Nadat Johannsson op Mickey van der Hart was gestuit liet Dos Santos de doelman in de rebound alsnog kansloos. De Eagles probeerden het daarna nog wel maar een gaatje in de hechte Alkmaarse verdediging werd amper meer gevonden. Vijf minuten voor tijd mocht ook Steven Berghuis, die hersteld is van een gebroken middenvoetsbeentje, nog even meedelen in de feestvreugde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen