'Ajax wil Tete langer binden en krijgt Ødegaard op bezoek'

10 december 2014, 09:58

Ajax is de laatste tijd druk aan het bouwen aan de toekomst van de club en in het kader hiervan wil het ook de verbintenis van Kenny Tete verlengen. De Amsterdammers zijn met de negentienjarige verdediger aan het onderhandelen over een nieuw contract. Dat meldt VI.

De huidige verbintenis van Tete loopt komende zomer af. Hij is officieel lid van de A-kern van de Ajacieden, maar werkt zijn wedstrijden steevast af in Jong Ajax. In een eerder stadium verbonden spelers als Davy Klaassen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Jasper Cillessen, Anwar El Ghazi en Kolbeinn Sigthórsson zich al langer aan de regerend landskampioen.

Ajax hoopt overigens nog steeds op de komst van de Noor Martin Ødegaard. Het vijftienjarige supertalent van Strømsgodset IF zal midden januari een bezoek brengen aan Amsterdam. Dat zegt nog niet heel veel, omdat hij in zijn zoektocht naar een geschikte club bij veel internationale topclubs langs gaat. De felbegeerde middenvelder liet zich al zien bij Real Madrid, Bayern München, Liverpool en Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen