Locadia ziet winters vertrek niet zitten: "Kijk in zomer verder"

11 december 2014, 08:19

Jürgen Locadia speelt dit seizoen niet meer dan een figurantenrol bij PSV. Vorig seizoen kroonde hij zich met dertien doelpunten tot clubtopscorer, dit seizoen is hij steevast reservespeler bij de Eindhovenaren. Desondanks wil hij in de winter niet uit de lichtstad vertrekken.

"Ik wil blijven tot het einde van het seizoen en dan kijk ik in de zomer weer verder", laat Locadia optekenen in De Telegraaf. De aanvaller is de dupe van de komst van Luuk de Jong, aangezien hij daardoor niet aan spelen toekomt. De bekerwedstrijd tegen Almere City FC van zes weken geleden was de laatste keer dat hij mocht opdraven. "Toen heb ik ook voor het laatst gescoord, ik maakte er twee."

Wellicht krijgt Locadia zijn kans van trainer Phillip Cocu in de Europa League-wedstrijd van vanavond (donderdag) tegen Dinamo Moskou. PSV is al geplaatst voor de volgende ronde, waardoor het een mooie gelegenheid is om Locadia te laten spelen. "Het zou een mooie wedstrijd zijn om nog eens negentig minuten te spelen. Dat zou me goed doen", hoopt de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen