Immers: "Veel perspectief voor Feyenoord na de winter"

11 december 2014, 09:23

Feyenoord startte matig aan het seizoen, maar kreeg de smaak na een tijdje te pakken. In de Eredivisie presteren de Rotterdammers al maanden uitstekend en ook in de Europa League maakte de ploeg van coach Fred Rutten indruk. Lex Immers, afgelopen weekend nog tweemaal trefzeker tegen Excelsior (2-5 winst), denkt dat er na de winter perspectief is voor Feyenoord.

"Vergeleken met het begin van dit seizoen staat er nu een heel andere ploeg in het veld", zegt Immers in De Telegraaf. De 2-0 overwinning op Sevilla in De Kuip onderstreepte de bloedvorm waarin Feyenoord momenteel verkeert. "Als ploeg hebben we daar iets neergezet. Maar ook individueel hebben spelers in dat duel een standaard neergezet. De jonge jongens, zoals Terence (Kongolo) en Sven (van Beek) halen een hoog niveau. Ik vind het fantastisch hoe ze tegen een Europese topploeg op de been bleven", aldus Immers.

Feyenoord treft Standard Luik vanavond (donderdag) in de Europa League. Ondanks het feit dat de Rotterdammers al geplaatst zijn voor de knock-outfase, wil Immers gewoon volle bak gaan. "We zijn hier om de eerste plaats in de groep te grijpen in de Europa League. Dat kan ons helpen om de grote ploegen, ook de afvallers in de Champions League, na de winter te ontlopen. Daar wil ik nog niet tegen loten."

De wedstrijd tegen Standard kan ook aangegrepen worden om het goede gevoel te behouden, voor de belangrijke wedstrijden tegen AZ (zondag) en PSV (woensdag). "Het duel met PSV wordt bepalend voor onze positie in de winterstop. Winnen we in Eindhoven, dan pakken we bonuspunten. Ajax en FC Twente lieten afgelopen weekend al punten liggen. Dus kruipt alles bij elkaar. In die situatie is er voor dit Feyenoord veel perspectief na de winter", besluit Immers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen