Huntelaar: "Halen bijna altijd volgende ronde, dat is mooi"

11 december 2014, 14:00

Het werd met de wedstrijd spannender, maar Schalke 04 heeft de strijd om de tweede plaats in Groep G uiteindelijk gewonnen van Sporting Lissabon. Die Königsblauen hebben de groepsfase met acht punten afgesloten, de Portugezen verzamelden één puntje minder. Een 0-1 zege bij het Sloveense NK Maribor volstond voor Schalke, aangezien Sporting van groepswinnaar Chelsea verloor.

Klaas-Jan Huntelaar maakt zodoende ook in de knock-outfase van de Champions League zijn opwachting. "Het was een zware wedstrijd", zegt de Nederlandse goalgetter over de uitwedstrijd in Slovenië. "We stonden verdedigend wel aardig. We lieten Maribor wat komen, waardoor er ruimte achter de verdediging ontstond. Uiteindelijk win je dan met 0-1. Het had ook 0-2 of 0-3 kunnen zijn, maar het is genoeg", aldus Huntelaar.

Er heerst veel vreugde in het kamp van Schalke, geeft de international van Oranje aan. "Natuurlijk zijn we blij. We halen bijna altijd de volgende ronde als we in de Champions League spelen, dat is een mooi resultaat", besluit Huntelaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen