Milik waarschuwt voor landgenoten: "Legia is een sterk team"

15 december 2014, 16:09

Bij Ajax werd opgetogen gereageerd toen Legia Warschau tevoorschijn kwam als tegenstander in de Europa League. Op papier lijkt de Poolse ploeg te pakken, maar Ajax-spits Arek Milik waarschuwt voor te veel optimisme. Hij kent de kracht van Legia en is onder de indruk van de ploeg.

"Legia is een sterk team", zegt Milik op de officiële website van Ajax. "Vorig jaar hadden ze een slecht seizoen, maar nu spelen ze veel beter. Aanvallender ook. Ze hadden in de Champions League kunnen spelen, maar werden na twee overwinningen op Celtic gediskwalificeerd voor het opstellen van een geschorste speler. Jammer, want ik had het leuk gevonden om tegen ze te spelen in de Champions League. In de groepsfase van de Europa League hebben ze het uitstekend gedaan met vijf overwinningen en één nederlaag."

Milik, die in het verleden een aanbieding van Legia liet schieten, kijkt uit naar de dubbele ontmoeting in de Europa League. "Ik vind het altijd leuk om terug te keren in Polen. Ik kan niet wachten tot februari."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen