Cocu wil winnen van 'verraderlijk' Go Ahead

19 december 2014, 14:52

PSV deed afgelopen week uitstekende zaken met zeges op FC Twente en Feyenoord. Maar om die prestaties niet meteen weer teniet te doen, moet er morgen (zaterdag) voor eigen publiek wel worden gewonnen van Go Ahead Eagles, stelt coach Phillip Cocu.

"Als we morgen geen resultaat halen, hebben de eerdere zeges minder waarde", zegt Cocu op de clubwebsite. "We hebben er alles aan gedaan om tegen FC Twente en Feyenoord goede resultaten te halen. De spelers moeten het belang van de wedstrijd van morgen zien."

"Het is een verraderlijke ploeg, vind ik", analyseert Cocu de tegenstander uit Deventer. "Go Ahead heeft een bedrijvig middenveld en is snel op de flanken. Ze raken bovendien niet snel in paniek. We zijn dus gewaarschuwd." PSV mist tegen Go Ahead alleen de geblesseerde middenvelders Stijn Schaars en Oscar Hiljemark.

Het duel met Go Ahead is voor PSV het laatste van 2014. "De winterstop komt op een goed moment", reageert Cocu. "We hebben heel veel wedstrijden gespeeld en zijn iedere interlandperiode een hoop internationals kwijt. Het was een drukke seizoenshelft. Halverwege het seizoen is de rust welkom, zodat iedereen weer fris aan 2015 kan beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen