Feyenoord met Boëtius en Boulahrouz tegen NAC

21 december 2014, 13:37

In de laatste competitiewedstrijd van dit jaar, uit bij NAC Breda, staat Jean-Paul Boëtius in de basis bij Feyenoord. De aanvaller miste het midweekse duel met PSV wegens ziekte, maar verschijnt in het Rat Verlegh Stadion weer aan de aftrap. Hij krijgt van coach Fred Rutten de voorkeur boven Elvis Manu.

Rutten houdt in Breda vast aan zijn rechterflank met Khalid Boulahrouz en Luke Wilkshire. Wilkshire speelt, net zoals tegen PSV, op de positie van de geblesseerde Jens Toornstra. Hij is onvoldoende hersteld van een hamstringblessure. Op het middenveld staan Jordy Clasie, Karim el Ahmadi en Lex Immers.

Bij winst op NAC Breda sluit Feyenoord het jaar af als nummer drie van de Eredivisie. De Rotterdammers kunnen PEC Zwolle, dat zaterdagavond met 2-1 onderuit ging bij SC Cambuur, op de ranglijst passeren.

Bij NAC Breda staan Kenny van der Weg en Gill Swerts centraal achterin. De ploeg van coach Eric Hellemons verloor eerder deze week in het bekertoernooi met 6-0 van een andere Rotterdamse club, Excelsior

Opstellingen

NAC Breda: Ten Rouwelaar, Amieux, Van der Weg, Swerts, Ssewankambo, De Kamps, Matic, Sarpong, Falkenburg, Tighadouini, Perica

Feyenoord: Vermeer; Nelom, Kongolo, Van Beek, Boulahrouz; Clasie, El Ahmadi, Immers, Wilkshire; Boëtius, Kazim

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen