Gerrard geeft vertrek toe: "Zwaarste beslissing ooit"

Ger
2 januari 2015, 10:21

Steven Gerrard is daadwerkelijk bezig aan zijn laatste maanden bij Liverpool. Beide partijen hebben wereldkundig gemaakt na dit seizoen een punt achter hun samenwerking te zetten. De 34-jarige middenvelder speelt al zijn hele loopbaan in het shirt van de Engelse club. Hij maakte in 1998 zijn debuut in de hoofdmacht.

"Dit was de zwaarste beslissing die ik ooit heb moeten maken. Samen met mijn gezin heeft het me veel moeite gekost om deze knoop door te hakken", geeft Gerrard toe. "Ik wilde graag dat het nieuws nu bekend zou worden, zodat de coach en het team de komende periode geen last hebben van verhalen en geruchten over mijn toekomst. De rest van het seizoen zal ik, zoals altijd, alles blijven geven voor deze club. Het is een eer om deze club te mogen dienen en ik heb van iedere seconde genoten. Ik hoop in de toekomst in een andere functie terug te keren bij Liverpool."

Gerrard benadrukt dat hij komende zomer niet stopt als profvoetballer. De routinier hoopt zijn loopbaan bij een andere werkgever te kunnen vervolgen. Vooral vanuit de Verenigde Staten is er al belangstelling op gang gekomen. Zo wil onder meer Los Angeles Galaxy graag in zee met Gerrard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen