'Duarte mag per direct vertrekken bij Ajax'

2 januari 2015, 20:43

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Lerin Duarte te horen gekregen dat hij deze winter mag vertrekken bij Ajax. Verhuur en verkoop zouden beide een optie zijn voor de landskampioen. De 24-jarige middenvelder gaat zondag niet mee op trainingskamp naar Qatar.

Ajax nam Duarte in de zomer van 2013 over van Heracles Almelo. De Rotterdammer tekende in de Amsterdam ArenA een contract voor vier seizoenen, maar hij wist nooit een vaste plaats in de equipe van coach Frank de Boer te veroveren. In totaal speelde Duarte 28 officiële duels in het eerste elftal van Ajax, waarvan veertien als invaller. Daarin was hij vier keer trefzeker. Voor zijn periode bij Heracles en Ajax speelde Duarte voor Sparta.

Voetbal International meldt dat Ajax rechtsback Ruben Ligeon (22) en vleugelaanvaller Sheraldo Becker (19) in de winterstop hoopt te verhuren aan een andere Eredivisieclub. Het contract van Ligeon in de ArenA loopt medio 2016 af, één jaar eerder dan dat van Becker. Voor laatstgenoemde zouden inmiddels vier Eredivisieclubs in de markt zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen