Cocu: "Voor Afellay staat de deur altijd open"

7 januari 2015, 08:47

Hoewel PSV dinsdag aangaf dat de 'boel op poten staat' en dat het aantrekken van een verrassende speler deze winter daarom uitgesloten is, houdt de Eindhovense club de situatie van Ibrahim Afellay nauwlettend in de gaten. De middenvelder lijkt bij Olympiakos op het tweede plan geraakt te zijn en is komende zomer een interessante optie voor de huidige koploper van de Eredivisie.

"Het heeft geen zin om op zaken vooruit te lopen, maar voor een speler als Afellay staat de deur in Eindhoven altijd open", liet Phillip Cocu optekenen in De Telegraaf. De coach van PSV heeft met regelmaat vriendschappelijk contact met zijn oud-ploeggenoot bij PSV. Toen Afellay doorbrak in het eerste elftal van de Eindhovenaren, stond Cocu als mentor naast hem op het middenveld.

Afellay zag trainer Michel, waarmee hij in de clinch lag, dinsdag de laan uitgestuurd worden. "Ik heb hem nog even geappt naar aanleiding van het nieuws uit Griekenland", zegt Cocu over dat nieuwsfeit. "Ik vind het heel jammer voor hem. Hij was juist zo goed aan het seizoen begonnen met ook de terugkeer in Oranje", stelt de keuzeheer van PSV over de situatie van Afellay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen