Zaakwaarnemer Sigthórsson: "Ik hoop dat hij snel vertrekt"

7 januari 2015, 09:42

Kolbeinn Sigthórsson lijkt de strijd om de spitspositie bij Ajax verloren te hebben van Arkadiusz Milik en heeft zodoende geen garantie op speeltijd meer in de Amsterdam ArenA. Het zorgt ervoor dat de IJslandse spits en zijn management zich achter hun oren krabben. Andri, diens broer en zaakwaarnemer, vraagt zich of het wel verstandig is om bij de huidige nummer twee van de Eredivisie te blijven. Een winters vertrek is volgens hem een betere optie.

"Ik hoop dat hij snel vertrekt", sprak de zaakwaarnemer van Sightórsson tegen Ajax Showtime. "Een speler met de kwaliteiten van Kolbeinn moet wekelijks negentig minuten spelen op zijn eigen positie. Ik weet niet hoe groot de kans op een transfer is, want het is niet alleen aan mij. Er is in ieder geval interesse", geeft de broer van de spits aan. Lille OSC en Queens Park Rangers zouden de verrichtingen van de IJslandse international nauwlettend in de gaten houden.

Onlangs zette de 24-jarige Sigthórsson zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Dat betekent dat hij komende zomer niet gratis kan vertrekken naar een andere club. Vertrekt de spits tijdens of na dit seizoen, dan kan Ajax dus aan hem verdienen. In 73 optredens in competitieverband maakte de oud-speler van AZ 29 doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen