Huntelaar over Ajax: "Over twee jaar zien we verder"

9 januari 2015, 08:02

Klaas-Jan Huntelaar sluit niet uit dat hij in de toekomst terugkeert naar Ajax, maar benadrukt dat van een spoedige komst naar de ArenA geen sprake is. De spits besloot onlangs om zijn contract bij Schalke 04, zijn huidige club, te verlengen. Hij wil de komende jaren nog in de Duitse Bundesliga spelen.

In De Telegraaf erkent de 31-jarige Huntelaar dat er onlangs contact is geweest met Ajax, de club waarvoor hij tussen 2006 en 2008 speelde. "Ajax heeft een paar maanden geleden via Marc Overmars geïnformeerd. Ik heb gezegd dat ik op dit moment nog graag in het buitenland speel, want ik vind de Bundesliga een fantastische competitie. Over twee jaar zien we wel weer verder. Je kunt in het voetbal niet alles plannen."

Van uitstel hoeft wat Huntelaar betreft geen afstel te komen. "Ik ben nog wel fit, dus zie wel hoelang ik nog kan en wil doorvoetballen. Ik heb gelukkig nooit echt grote blessures gehad. Ajax is altijd de club geweest waar ik gek van was. Als jonge jongen was ik al fan. Mijn gevoel richting Ajax is altijd positief gebleven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen